Met onze unieke wervingsmethode doen we het net even anders!

Wij werken niet vanuit een pool met medewerkers maar we trekken passende kandidaten aan door hele specifieke online campagnes in te zetten voor vacatures van onze opdrachtgevers: door de jaren heen hebben we een wervingsmethode opgebouwd waarmee we kandidaten effectief online kunnen bereiken en aantrekken. Wij enthousiasmeren hen om zelf te solliciteren; op deze manier zijn we transparant en zijn kandidaten écht gemotiveerd voor de functie.

We werken niet vóor opdrachtgevers maar mét opdrachtgevers, als partners. Zo leren we elkaar kennen en zorgen we ervoor dat kandidaten niet alleen op basis van profiel passen, maar vooral ook in de bedrijfscultuur passen. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Voor Werkgevers - Uitzendbureau TeamQ14

Hoe werken wij?

Kenninsmaking TeamQ14

Aanvragen

Je hebt ons gevonden. Wat leuk! We vinden het fijn om langs te komen en te inventariseren hoe jij jouw bedrijf wilt uitbreiden. Het liefst horen wij zoveel mogelijk details van de openstaande functie. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de bedrijfscultuur, zodat wij kunnen starten met het werven van de beste kandidaat.
Vacature Opstellen

Vacature Opstellen

Met onze ervaring en expertise stellen onze recruiters een compleet nieuwe vacature op. Waarom? Wij zitten dicht op de doelgroep en weten hoe zij lezen en waar zij naar op zoek zijn. Uiteraard laten wij jou de nieuwe vacature nog lezen ter controle. Daarna verspreiden wij de vacature(s) binnen ons eigen netwerk en op al onze online kanalen.
Online Zichtbaarheid

Online Zichtbaarheid

Wij maken op unieke wijze gebruik van de hedendaagse media. Door in te zetten op tientallen online kanalen, zoals Jobboards en Social Media, bereiken wij altijd de juiste kandidaten. Van kleine onderneming tot grote organisatie met massa-uitvragen, ben je bij ons aan het juiste adres!
Kandidaten selecteren

Kandidaten Selecteren

‘Let the hunt begin!’ Onze recruiters filteren de beste kandidaten uit de binnengekomen sollicitaties. Daarnaast benaderen zij ook via verschillende kanalen potentiële kandidaten op basis van de functie-eisen. Vervolgens gaan wij met de geselecteerde kandidaten in gesprek.
Perfecte Plaatsing

De Perfecte plaatsing

Het eerste gesprek met de kandidaat en onze recruiter is geweest en alles klopt. De kandidaat is enthousiast en heeft het juiste profiel voor de functie. Wij stellen de kandidaat voor en jullie bepalen of de kandidaat daadwerkelijk op gesprek mag komen.
Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Dan begeleiden wij de eventuele laatste onderhandelingen en kunnen jullie de nieuwe collega verwelkomen!

Aan het woord

Evers Partners werkte met diverse uitzendbureaus samen. Inmiddels kiezen we heel bewust om alleen met TeamQ14 te werken. Het is een persoonlijk uitzendbureau met leuke gimmicks en goede energie. Dat past perfect bij onze organisatie.

We begrijpen elkaar goed en wíllen elkaar ook goed begrijpen. TeamQ14 is in staat om tussen de regels door te zoeken. Ze komen niet met een tas vol kandidaten, maar stellen de juiste vragen waardoor ze precies díe kandidaten voorstellen die geschikt zijn. Hierdoor kunnen we doorpakken!

– Jitze Koops, Technisch Directeur Evers Partners

“Wij waarderen de laagdrempeligheid in het contact met TeamQ14. De lijntjes zijn kort en het contact is altijd informeel en prettig. De mensen die TeamQ14 bij ons heeft geplaatst zijn sociaal goed onderlegd en ze hebben een natuurlijke gedrevenheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarmee zorgen ze er ook voor dat onze afdeling Partnerservice zich kan ontwikkelen. De medewerkers die TeamQ14 voor ons heeft geworven komen met goede ideeën en zijn bereid daarvoor iets extra te doen.” Lees het volledige verhaal hier.

– Roel Schirra, Teammanager Partner Service

TeamQ14 heeft me positief verrast! Van een kennis wist ik dat het een betrouwbaar bureau is en daarom koos ik voor hen. Het sollicitatieproces was een groot voordeel bij TeamQ14: ik werd goed begeleid in voorbereiding op de sollicitatiegesprekken waardoor ik de gesprekken beter in ging. Het contact voelde persoonlijk, de lijntjes waren kort en alles werd snel geregeld.

– Marieke, Partnerspecialist bij Bol.com, via TeamQ14

Ik had op korte termijn een baan nodig en vond een leuke vacature via Indeed. Om te kunnen solliciteren nam ik contact op met TeamQ14. Zij bleven goed in contact met mij en PostNL. Ze zorgen ervoor dat alles spoedig verliep en waren heel duidelijk over het proces wat in gang werd gezet. Ik wist precies wat ik wanneer kon verwachten.

Bij de kennismaking stelde TeamQ14 mij persoonlijke vragen. Ze waren benieuwd naar mijn hobby’s en wat ik in mijn vrije tijd graag deed. Als er problemen waren bij het invoeren van mijn uren, waren ze goed bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam. Lees het volledige verhaal hier.

– Manon Vullings, Postbezorger bij PostNL, via TeamQ14

Bedrijven waarmee wij samenwerken

Evers Partners - Ingenieursbureau in Velsen-Noord.
Horesca Horecavo
Driessen Food - Horecaversleverancier in Utrecht.
Vastbouw - Samen bouw je beter!
GRS+
Praxis - Dé bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en je badkamer.
IDS - International Distribution Systems Utrecht.
Holland Food Service
Buurten in de Fabriek - Restaurant in Utrecht.
P&R Visual Merchandising - Specilist in het converteren van shoppers naar klanten.
Zand Zeep Soa - De Meern
ProTaTec - Velsen-Noord.
Formido, de service bouwmarkt bij jou in de buurt.
De Bie - Groenteverwerking in Nieuwegein.
Prins Schoonmaakdiensten - Utrecht
Utility Projects - UP
TB Events - Uitjes in heel Nederland
Bol.com - De Winkel van ons allemaal
Bol.com - De Winkel van ons allemaal
HSF Logistics - Nijmegen
Dirk van den Broek
Henk van Walderveen en Zonen - Nieuwegein
Maas Autogroep - Woerden
GEPU - Voor horeca en Grootverbruik - Utrecht
Hoe kunnen we jou helpen? - Uitzendbureau TeamQ14

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wil jij ook een blije partner worden? TeamQ14 denkt graag met je mee over een structurele personeelsoplossing of verzorgt invulling van personeel tijdens piekmomenten. We zijn constant in beweging en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Bel of mail ons en dan maken we een afspraak!

Vragen? Neem contact met ons op.

Vragen?

We staan voor je klaar. Bel ons en kom in contact met een van onze professionals.

030 - 890 68 12
Maak een afspraak.

Wij denken graag mee!

Nieuwe uitdagingen gaan we graag aan. Fysiek, online of telefonisch? Je bent altijd welkom om je uitdaging met ons te bespreken.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.