Project: Praxis Ombouwteam

20 september 2018 | Auteur: Niels Klabbers
Project Praxis Ombouwteam

Formido wordt Praxis

Praxis heeft eind 2017 de bouwmarkten van Formido overgenomen. Vanaf 2018 gaat Praxis stapsgewijs de Formido winkels ombouwen naar de Praxis-formule, hierbij worden de winkels o.a. voorzien van 10.000 extra artikelen. Een grootschalig project waarbij een strakke planning en uitvoering door goed personeel de sleutel tot succes is. TeamQ14 weet dat als geen ander en ging daarom graag de samenwerking met Praxis aan voor het leveren van goed personeel.

Praxis Ombouwteam

Om Praxis zo goed mogelijk tot ondersteunen op verschillende locaties heeft TeamQ14 een eigen Praxis Ombouwteam samengesteld. Een hardwerkend en gezellig team dat graag de handen uit de mouwen steekt. Het Ombouwteam reist langs verschillende Formido-locaties waar het winkelstelling na winkelstelling omtovert naar de nieuwe Praxis-formule. De Formido-winkels blijven tijdens deze werkzaamheden gewoon geopend. De verbouwing van de eerste Formido-winkel in Oudenbosch loopt voorspoedig. Als TeamQ14 zijn we trots op ons team en wensen hun veel succes bij het ombouwen van de komende filialen.

Interesse in het verder versterken van ons Praxis Ombouwteam? We zijn altijd op zoek naar goed personeel. Bekijk de volledige vacature of neem contact met ons op voor meer informatie.

Planning

De volgende Formido vestigingen worden de komende tijd door het TeamQ14 – Praxis Ombouwteam omgebouwd tot Praxis:

2018 2019
Oudenbosch Putten
Albrandswaard Michielsgestel
Zevenbergen Den Helder
Zaltbommel Nijkerk
Renesse

Sfeerimpressie

Praxis Ombouwteam
Praxis Lege Stelling
Praxis Nieuwe Producten
Logo Praxis