Wat is TeamQ14?

TeamQ14 waar talent en ervaring samenkomen

Jonge, talentvolle en flexibele medewerkers zoeken uitdagingen. Leuke projecten, banen waar zij zich kunnen ontwikkelen en iets toevoegen aan onze economie. De Q1 talenten van Team Q14.

Er is een groot potentieel aan ervaren en gemotiveerde medewerkers. Specialisten in hun vak, beschikbaar en gemotiveerd om hun kennis in te zetten en te delen. De Q4 medewerkers van ons team.

TeamQ14 zorgt dat talent en ervaring worden gecombineerd. Op zoek naar talent? Gemotiveerde Q1-ers. In eerste instantie kennis en ervaring nodig? Onze Q4-ers wijzen de weg.

Samen vormen zij het perfect team! TeamQ14.

Het onderscheidend vermogen van TeamQ14

Persoonlijk contact

Een waarde waar wij binnen TeamQ14 veel waarde aan hechten, is persoonlijk contact. Door het regelmatig hebben van persoonlijk contact, trachten wij met onze klanten een duurzame relatie op te bouwen.  Op deze manier zijn de lijntjes kort en kan er snel en adequaat op veranderingen worden ingespeeld.

Betrokkenheid bij uw organisatie

Wij van TeamQ14 vinden het belangrijk een goed beeld te hebben van een organisatie, alvorens de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat te starten. Dit omdat wij niet alleen op basis van vaardigheden, maar ook op basis van persoonlijkheid een geschikte kandidaat proberen te vinden. Naast het afleveren van goed werk is het is immers belangrijk dat de persoon in het team van de organisatie past.

Groot netwerk

TeamQ14 heeft in de afgelopen periode een groot netwerk weten op te bouwen. Door duurzame contacten kunnen wij op zeer korte termijn zorgen voor de best mogelijke match tussen werkgever en werknemer. Doordat de lijntjes tussen TeamQ14 en de werkgevers kort zijn, kunnen wij u als werkzoekende binnen afzienbare tijd voorstellen bij verschillende werkgevers. Daarnaast hebben wij een groot bestand van kwalitatief hoogwaardig personeel dat direct van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie.

ICT-Personeel

Ondanks een personeelstekort in de ICT-sector zitten ruim 7000 (ervaren) ICT’ers thuis. Uit onderzoek blijkt verder dat 51% van de ICT-bedrijven moeite heeft om haar vacatures te vullen. Wij van TeamQ14 willen u als bedrijf of werkzoekende de helpende hand bieden in uw zoektocht naar een geschikte kandidaat of werkplek. Op dit moment faciliteren wij ICT-personeel voor een groot aantal bedrijven in de omgeving van Amsterdam en Utrecht. Voorbeelden van reeds ingevulde functies zijn PHP developer, PHP-programmeur, software developer & supportmedewerker, maar ook voor andere ICT gerelateerde functies kunt u bij ons terecht.
ICT

Technisch Personeel

Uit onderzoek aan de Universiteit Utrecht blijkt dat ruim 60% van de ondernemers in de industriële sector de komende jaren problemen verwacht met het vinden van technisch personeel. Mede om deze reden is het voor u als werkgever van belang geschikte kandidaten voor openstaande functies snel in het vizier te krijgen. Wij als TeamQ14 zitten door ons netwerk kort op de technische arbeidsmarkt en helpen u graag bij het vinden van de geschikte kandidaat. Door de grote diversiteit aan technische werkgevers en werknemers in ons bestand zijn wij in staat snel te schakelen tussen beide partijen om vacatures snel en efficiënt te vervullen. Functies die wij reeds met succes hebben gevuld zijn o.a. constructeur, bouwkundig tekenaar, constructief tekenaar, projectcoördinator & projectleider Beheer en Onderhoud.
Technisch Personeel

Administratief Personeel

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht een administratie bij te houden en te bewaren die is afgestemd op zijn bedrijfsvoering. Om niet voor verrassingen te komen te staan, is het van groot belang dat uw administratie op orde is en met grote nauwkeurigheid wordt bijgehouden. De werkzaamheden van een administratief medewerker zijn zeer divers en kunnen per bedrijf verschillen. Algemene werkzaamheden zijn het verzamelen en beheren van gegevens, het aannemen van de telefoon, schrijven van nota’s en opmaken van brieven.
Administratief Personeel

Q14 Poule

TeamQ14 heeft deze poule geïnitieerd om studenten en net afgestudeerden, de Q1’ers, een opstap te bieden in het werkveld. De werkzaamheden voor de kandidaten in deze poule zijn zeer uiteenlopend: van barmedewerker op een festival tot spoeler in een restaurant. Voor u als werkgever biedt deze poule een flexibele mogelijkheid om op korte termijn enthousiast personeel te werven voor zowel kort- als langlopende klussen.