Uitzendbureau TeamQ14

TeamQ14 is een uitzend- en detacheringsbureau opgericht in 2015. Wij brengen talent en ervaring bij elkaar. Onze kracht ligt bij het recruiten van hoger opgeleid technisch en ondersteunend personeel.

Uitzendbureau TeamQ14

Studentenpool

TeamQ14 beschikt over een groeiende studentenpool genaamd Student Zoekt Bijbaan. Deze pool bevat honderden studenten, die dagelijks inzetbaar zijn voor diverse klussen: Horeca, Festivals, Evenementen, Promotiewerk, Orderpicken en nog veel meer.

Meer Informatie

Uitzendbureau TeamQ14

De naam: TeamQ14

Onze filosofie is dat je loopbaan bestaat uit 4 kwartalen: Q1 tot en met Q4. Als Starter (Q1) begin je jouw carrière en doorloop je de kwartalen om uiteindelijk als Senior (Q4) werkzaam te zijn. TeamQ14 focust zich met name op Q1 en Q4 medewerkers en brengt ze samen als het perfecte team, vandaar TeamQ14.

Oorsprong Naam TeamQ14

Q1-Medewerker

Je bent net klaar met je studie, je bent hongerig en wil graag als starter aan de slag bij een leuk bedrijf. Een spannend fase in je carrière, je hebt talent en kent de theorie, maar je hebt nog weinig praktijkervaring. Hoe fijn zou het zijn als een ervaren kracht jou helpt om je van de beste praktijkervaring te voorzien?

Wat is een Q1-medewerker?

Q4-Medewerker

Als Q4-medewerker heeft het bedrijfsleven weinig geheimen meer voor jou. Je hebt als senior door de jaren heen veel kennis en ervaring vergaard en vindt het leuk om dit te delen met de jonge generatie. Neem een Q1-medewerker onder je hoede en vorm het perfecte TeamQ14 van talent en ervaring.

Wat is een Q4-medewerker?

Waarom TeamQ14?

  • Persoonlijk contact
  • Enthousiasme
  • Flexibiliteit
  • Samenwerking
  • Jong en fanatiek
Waarom TeamQ14?
Vragen? Neem contact met ons op.

Vragen?

We staan voor je klaar. Bel ons en kom in contact met een van onze professionals.

030 - 890 68 12
Maak een afspraak.

Kom langs

We zijn constant in beweging en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Kom gezellig langs, de koffie staat klaar.

Maak een afspraak