Over Ons

TeamQ14 is een uitzend- en detacheringsbureau. Wij geloven erin dat een match op basis van persoonlijkheid duurzamer is dan een match op basis van CV. We willen je goed leren kennen op een informele manier en zijn benieuwd naar je wensen, behoeften en ambities.

Over Ons - Uitzendbureau TeamQ14

De Perfecte Match

We zijn erg ijverig in onze aanpak om de juiste kandidaat te vinden. Ons specialisme ligt in het online en toch persoonlijk recruiten van geschikte kandidaten. Dankzij onze energie en de toewijding om écht het verschil te maken, hebben we sterke en langdurige relaties met onze werkgevers en werknemers.

We werken op basis van vertrouwen en willen weten welke persoonlijkheid er achter het CV schuilgaat en welk bedrijf er achter de vacature zit. Doorschuiven van CV’s doen we niet. We vinden the perfect match door functie en cultuur bij de werkgever te vergelijken met persoonlijkheid en ambitie bij de kandidaten. We stellen enkel kandidaten voor die zowel zakelijk als persoonlijk een aanvulling zijn voor het team en de organisatie.

De Perfecte Match - Uitzendbureau TeamQ14
Persoon Flexibel en Oplossingsgericht - Uitzendbureau TeamQ14

Persoonlijk, flexibel en oplossingsgericht

Het liefste spreken we face-to-face af om elkaar te leren kennen. Leeftijd, afkomst of uiterlijk spelen geen rol. Waar ben je goed in en waar krijg je energie van? Dát is voor ons belangrijk. Lukt face-to face niet vanwege afstand of een andere reden? Dan zijn videocalls of een ontmoeting halverwege ook een optie. We zijn zeer flexibel en zoeken naar oplossingen om werkgevers en werkzoekenden verder te helpen.

Werkwijze

Onze vacatures bevinden zich voornamelijk in de sectoren logistiek, techniek, bouw, horeca en financiële dienstverlening. We onderscheiden ze op basis van kennis en beschikbaarheid. Voor studenten hebben we een studentenpool ingericht.

Vacature op basis van..

Vacature op basis van Kennis

Kennis

De functies die hieronder vallen zijn geschikt voor kandidaten met specifieke kwaliteiten, ervaring en/of opleiding. We stellen enkel kandidaten voor die zowel zakelijk als persoonlijk een aanvulling zijn voor het team en de organisatie. En waarin we het vertrouwen hebben dat ze de functie kunnen waarmaken. Ons doel is dat de kandidaat, na een jaar de functie te hebben vervuld via TeamQ14, een vast dienstverband krijgt bij de werkgever.

Vacature op basis van Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Met deze vacatures lossen we vaak een ad-hoc personeelsprobleem op. We schakelen snel met de werkgever en kunnen op korte termijn waardevolle kandidaten voorstellen. TeamQ14 biedt een doorlopend aanbod van uitdagende vacatures. Als je in deze functies aan de slag gaat, dan leren we je natuurlijk eerst graag kennen. Zo hechten we bijvoorbeeld veel waarde aan verantwoordelijkheidsgevoel in deze functies.

Vacature op basis van de Studentenpool

De Studentenpool

TeamQ14 beschikt over een groeiende studentenpool genaamd Student Zoekt Bijbaan. Deze pool bevat honderden studenten die dagelijks inzetbaar zijn voor diverse klussen: horeca, festivals, evenementen, promotiewerk, orderpicken en nog veel meer. Ga voor meer informatie en een overzicht van de klussen naar: studentzoektbijbaan.nl

TeamQ14 Filosofie - Uitzendbureau TeamQ14

TeamQ14 Filosofie

Onze filosofie is dat je loopbaan bestaat uit 4 kwartalen: Q1 tot en met Q4. Als Starter (Q1) begin je jouw carrière. Je wil graag als starter aan de slag bij een leuk bedrijf. Je hebt talent en kent de theorie, maar hebt nog weinig praktijkervaring. Hoe fijn zou het zijn als een ervaren kracht jou helpt om je van de beste praktijkervaring te voorzien?

De Q4-medewerker kan je hierbij helpen. Hij/zij kent het bedrijfsleven en wil die kennis en ervaring graag delen met de jonge generatie.

Vragen? Neem contact met ons op.

Vragen?

We staan voor je klaar. Bel ons en kom in contact met een van onze professionals.

030 - 890 68 12
Maak een afspraak.

Wij denken graag mee!

Nieuwe uitdagingen gaan we graag aan. Fysiek, online of telefonisch? Je bent altijd welkom om je uitdaging met ons te bespreken.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.